פרופסור בן עמי ברבדו

פרופסור בן עמי ברבדו חבר הסגל האקדמי של האוניברסיטה העברית בירושלים, הנו מבכירי המדענים בעולם בנושא גפן ויין וחבר בוועדת המומחים של ארגון הגפן והיין העולמי OIV מחקריו של פרופסור ברבדו העוסקים בשיטות טיפול בכרם והשפעתם על איכות היין, זיכו אותו בהכרה בין לאומית ופרסים יוקרתיים.

במהלך הקריירה האקדמית של הפרופסורים ברבדו ושוסיוב הכשירו דורות של ייננים צעירים הפעילים כיום בענף היין המתפתח בישראל.

צירוף הכוחות הנדיר הזה שם לעצמו מטרה לייסד יקב קטן ואיכותי שייצר סדרות קטנות של יין באיכות גבוהה בהן הדגש הוא על ארומת הפרי.

כתבו לבן עמי

פרופסור עודד שוסיוב

פרופסור עודד שוסיוב הנו חבר הסגל האקדמי של האוניברסיטה העברית בירושלים. פרופ' שוסיוב הוא תלמידו של פרופ' ברבדו אשר במסגרת עבודת הדוקטור שלו הוא עסק בביוכמיה של יצירת ארומת הפרי והיין. מחקריו של פרופסור שוסיוב עוסקים בביוטכנולוגיה ובתהליכים בכרם וביקב המשפיעים על איכות היין.

במהלך הקריירה האקדמית של הפרופסורים ברבדו ושוסיוב הכשירו דורות של ייננים צעירים הפעילים כיום בענף היין המתפתח בישראל.

צירוף הכוחות הנדיר הזה שם לעצמו מטרה לייסד יקב קטן ואיכותי שייצר סדרות קטנות של יין באיכות גבוהה בהן הדגש הוא על ארומת הפרי.

כתבו לעודד